Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Corien Plaisier

Corien Plaisier

Adviseur

'Met mijn kennis en passie voor branding weet ik de zichtbaarheid van organisaties te vergroten'

Corien is een ervaren en gedreven adviseur met een passie voor branding en het zichtbaar maken van organisaties. Daarbij weet ze de strategie van de organisatie te vertalen naar een helder communicatieplan met concrete stappen om hier invulling aan te geven.

PUBLICATIE

Fouten maken is goed

PERSOONLIJK PROFIEL

Deze energieke en positief ingestelde adviseur heeft een passie voor branding en communicatie. Zij maakt samen met organisaties een strategisch plan, realiseert de uitvoering daarvan en zorgt voor een betere zichtbaarheid en vindbaarheid voor de externe omgeving. Door kennis van online marketing te koppelen aan meer traditionele vormen van marketing is zij een volwaardig gesprekspartner bij veranderprocessen op dit gebied.

Corien heeft ervaring als zelfstandig ondernemer en was daarvoor brand communication manager in de automobielbranche. In 2010 heeft Corien haar Master in Brand Management behaald. Corien is auteur van het boek Focus & Groei.

PROFIEL ALLE ADVISEURS

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement