Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Erwin van Oss

Erwin van Oss

Adviseur

"Passie voor verbeteren!"

Erwin brengt zijn passie voor verbeteren op een prettige en succesvolle manier over. Zo worden de medewerkers van uw organisatie enthousiast en groeit verbeteren uit tot een vanzelfsprekend onderdeel van het werk.

Publicatie

Investeren in teams draagt bij aan de continuïteit van de organisatie

Persoonlijk profiel

Erwin van Oss is een daadkrachtige en energieke managementadviseur, die uit ervaring weet dat het voor productiebedrijven niet gemakkelijk is om gestructureerd bezig te zijn met verbeteren. Hij helpt organisaties graag om een verbetercultuur op te zetten; een bedrijfscultuur die zorgt voor een continue stroom aan verbeteringen. Erwin brengt zijn passie voor verbeteren op een prettige en succesvolle manier over. Zo worden de medewerkers van uw organisatie enthousiast en groeit verbeteren uit tot een vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Met zijn uitgebreide werkervaring en kennis van verbetermethodieken werkt Erwin resultaatgericht aan het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement