Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Helen Leyte

Helen Leyte

Adviseur

“Energie, enthousiasme en resultaat!”

Helen Leyte is een ervaren managementadviseur die uw projecten aanpakt met een flinke dosis energie en een onweerstaanbaar enthousiasme. 

Praktijkvoorbeeld: Waterschap Brabantse Delta

Persoonlijk profiel

Helen Leyte is een ervaren managementadviseur die uw projecten aanpakt met een flinke dosis energie en een onweerstaanbaar enthousiasme. Als programmamanager of projectleider werkt ze zeer resultaatgericht. Helen beweegt zich soepel op alle niveaus binnen uw organisatie door gewoon zichzelf te blijven. Ze haalt het beste uit haar teammedewerkers, die tijdens het project doorgroeien en zich verder ontplooien. Helen zet graag haar tanden in complexe veranderprojecten, zoals procesverbeteringen en het organisatiebreed digitaal werken met documenten. Deze integere adviseur is duidelijk en prettig in de omgang.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2018     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement