Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Hubrecht de Pree

Hubrecht de Pree

Adviseur

“Mijn kracht ligt in het operationaliseren van strategie. Met oog voor de mensen en het gewenste resultaat”

Hubrecht de Pree is een ervaren en resultaatgerichte adviseur, die met zijn scherpe analyse de richting en het verbeterpotentieel van uw organisatie kan ontwikkelen.

Publicatie

Procesoptimalisatie zorgt voor beter bedrijfsresultaat

Persoonlijk profiel

Hubrecht de Pree is een ervaren en resultaatgerichte adviseur, die met zijn scherpe analyse de richting en het verbeterpotentieel van uw organisatie kan ontwikkelen. Zijn kracht ligt vooral in het operationaliseren van strategie; hij helpt u en uw organisatie bij het beantwoorden van de vragen 'wat gaan we nu doen?' en 'hoe gaan we het doen?'. Hubrecht ontwikkelt daarbij meer dan verbeterde processen en besturing alleen. Hij begeleidt ook de veranderkundige kant, die nodig is om de organisatie in beweging te krijgen. Hierbij coacht hij het management en de medewerkers om de veranderingen met draagvlak te implementeren en de gewenste resultaten te bereiken. Hubrecht heeft ervaring opgedaan binnen diverse industriële bedrijven. Hij is gespecialiseerd in productie- en supply chain-processen, waarbij snelheid, kwaliteit, veiligheid en efficiency een grote rol spelen. De Lean-filosofie staat bij hem hoog in het vaandel. Hierbij wordt het totale verbetervermogen van de organisatie aangesproken om de doelstellingen te bereiken.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement