Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Joop van Waas

Joop van Waas

Partner

“Eerst geloof hebben in verandering, daarna de gewenste resultaten gezamenlijk voltooien”

Joop werkt jaren als adviseur op het vlak van strategie, besturing en organisatie voor MKB-bedrijven en non-profitorganisaties. 

Praktijkvoorbeelden

Persoonlijk profiel

Joop van Waas is een enthousiaste betrokken adviseur, die goed luistert en snel ziet wat er moet gebeuren. Hij werkt resultaatgericht, is concreet en consistent, en houdt daardoor focus en grip op de zaak. Joop is vasthoudend en direct, maar op een vriendelijke, prettige manier. Joop werkt jaren als adviseur op het vlak van strategie, besturing en organisatie voor MKB-bedrijven en non-profitorganisaties. Binnen de verandertrajecten die hij begeleidt, enthousiasmeert hij managers en medewerkers om de juiste stappen te zetten en vast te houden aan de ingezette veranderingen. Daarbij sluit hij zo veel mogelijk aan bij wat er binnen de organisatie al is ontwikkeld en creëert hij een veilige omgeving waarin mensen ervoor durven te gaan. Joop kent het klappen van de zweep. Hij werkte 25 jaar bij KPN, als financieel directeur en is inmiddels al zo’n acht jaar adviseur.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement