Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Lisa van Veen

Lisa van Veen

Adviseur

"Iedere medewerker zo krachtig mogelijk" 

Lisa helpt uw organisatie om in beweging te komen. Ze doet dit op pragmatische wijze op basis van het gedachtegoed van Laloux en de laatste academische ontwikkelingen.

Persoonlijk profiel

Lisa laat op een frisse energieke manier zien hoe medewerkers krachtig kunnen worden en daardoor veel hogere resultaten leveren. Door medewerkers op de juiste plek te zetten, betrokkenheid te vergroten, vitaliteit aan te moedigen en ruimte te creëren voor innerlijk leiderschap ontstaan krachtige medewerkers. Een krachtige medewerker heeft volle aandacht voor en op het werk en draagt daarmee bij aan hogere resultaten. 

Goed functionerende organisaties kennen goed functionerende teams in alle lagen van de organisatie, verbonden met elkaar door de visie en missie. Haar HR en organisatiekundige achtergrond, liefde voor verandering, positieve wereldbeeld en ervaring als leidinggevende maken dat Lisa snel verbanden legt en verbinding maakt tussen de verschillende teams. Ze ziet wat er nodig is en weet dit op een eenvoudige manier vorm te geven binnen uw organisatie.

Zelfsturende systemen, waarin verandering niet langer wordt opgelegd van buitenaf, vormen volgens Lisa de toekomst. Ze helpt uw organisatie graag in beweging te komen. Ze doet dit op pragmatische wijze op basis van het gedachtegoed van Laloux en de laatste academische ontwikkelingen.

Lisa is onze jongste adviseur. Daarmee voegt ze veel toe: de nieuwste theorie maar ook de benadering van haar generatie, de Millenials. Met Lisa in ons team is het mogelijk om nog meer mensen in organisaties te bereiken. 

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement