Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Patrick 't Hart

Patrick 't Hart

Adviseur

“In iedere organisatie bestaat er verbeter- potentieel. Het is de kunst om er werk van te maken”

Patrick maakt ruimte voor de verbeterideeën die al binnen uw organisatie leven en biedt op die manier inzicht in hoe uw processen efficiënter kunnen verlopen.

Praktijkvoorbeeld: Kompak

Persoonlijk profiel

Patrick ’t Hart is een ervaren adviseur die zijn sporen verdiende binnen uiteenlopende organisaties: van productie tot dienstverlening, zowel profit als non-profit. Hij werkte jarenlang in verschillende managementposities en als projectmanager en is in staat snel te schakelen. Patrick maakt ruimte voor de verbeterideeën die al binnen uw organisatie leven en biedt op die manier inzicht in hoe uw processen efficiënter kunnen verlopen. Zijn gestructureerde en bovenal praktische aanpak wekt vertrouwen en zorgt ervoor dat u snel concrete resultaten bereikt. Deze integere adviseur is betrokken, creëert een open sfeer en werkt resultaatgericht. Patrick rondde een studie Bestuurlijke Informatiekunde af, aangevuld met een MBA.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement