Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  René Mol

René Mol

Partner

“Sociaal betrokken, daadkrachtige en resultaatgedreven adviseur en ondernemer”

René Mol geeft op deskundige wijze richting aan bestuurders, DGA’s en managementteams in de zorg, bij de overheid en binnen ondernemingen. 

Praktijkvoorbeelden

Persoonlijk profiel

René Mol is een sociaal betrokken, daadkrachtige en resultaatgedreven adviseur en ondernemer. Hij geeft op deskundige wijze richting aan bestuurders, DGA’s en managementteams in de zorg, bij de overheid en binnen ondernemingen. Hij krijgt snel de essentie boven tafel, brengt structuur aan en vertaalt samen met het management de strategie naar uitvoerbare actieplannen die leiden tot concrete resultaten. Voor René staat een combinatie van resultaatgerichtheid en samenwerken in harmonie altijd centraal. Met zijn scherpe analyses, efficiënte aanpak en brede ervaring komen u en uw organisatie een stap verder. René bekroonde een brede opleiding in de ICT, bedrijfsprocessen en project- en verandermanagement met een postacademische MBA.

Profiel alle adviseurs

Alle Perficio adviseurs beschikken over een aanstekelijke dosis energie, drive en doorzettingsvermogen die zij weten over te brengen in organisaties en bedrijven. Elke Perficio adviseur heeft de denk- en daadkracht van een no-nonsense professional die:

  • veranderingsbereidheid weet te realiseren op alle niveaus in organisaties en bedrijven
  • een gezamenlijke focus op de gewenste stip op de horizon weet aan te brengen
  • individueel en als onderdeel van een team de gewenste competenties en vaardigheden meebrengt
  • kan worden ingezet als adviseur, (co-)manager of projectmanager
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement