Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter

Perficio Experience

Kennis en ervaringen delen en samen komen tot nieuwe inzichten, dat is de Perficio Experience. Bekijk de agenda en meld je aan.

Perficio  »  Agenda

Agenda

De Perficio Experience is een workshopprogramma waarmee wij onze kennis delen en jij kennis opdoet in een inspirerende omgeving. Op deze manier willen we jou, op een laagdrempelige wijze, betrekken bij thema’s die van belang zijn voor de ontwikkeling van jouw organisatie. Lees meer

Bekijk onderstaand de agenda van de eerstvolgende workshops.

  • 07 - 11 - 2018

    Vooruitstrevend werkgeverschap voor alle generaties | 07 november 2018

    Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt is het een uitdaging de nieuwe generatie aan te trekken en te binden. Door de stijgende pensioensleeftijd en bijbehorende vergrijzing, staan organisaties steeds vaker voor de vraag: 'Hoe houd je alle medewerkers vitaal en betrokken aan het werk?'. Krijg inzicht in jouw personeelsbestand en de behoefte per generatie.

  • 27 - 11 - 2018

    Succesvol ondernemen in de 21ste eeuw | 27 november 2018

    Met alleen voorspellen en controle redt geen enkele onderneming het meer. Aanvoelen en reageren zijn veel belangrijker geworden om in onze turbulente omgeving succesvol te kunnen zijn. Succesvol ondernemen in de 21ste eeuw is een workshop waar je op andere manier leert kijken naar de ontwikkeling van jouw bedrijf en hoe je daar invulling aan kunt geven.

© 2018     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement