Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Agenda  »  Uitnodiging Werkplaats: Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams?

Uitnodiging Werkplaats: Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams? | 20 september 2017

van 20-09-2017 t/m 20-09-2017

Hoe geeft u sturing aan uw team? Bent u, als leidinggevende, een onderwijskundig leider? Of biedt u vooral ondersteuning aan een resultaatverantwoordelijk team? Hoe vrij laat u dat team?

Wat doet u als teamleider bij problemen? In hoeverre geeft u het team de ruimte om zelf problemen op te lossen en waar ligt juist uw taak om problemen aan te pakken?

Uitnodiging: Werkplaats voor leidinggevenden

Herkent u deze dilemma’s en wilt u daar met collega-leidinggevenden over sparren? SOM nodigt u van harte uit voor de werkplaats voor leidinggevenden: Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams? op 20 september van 13.00 tot 17.30 uur bij het Centraal Museum in Utrecht.

Onder deskundige leiding van dr. Michiel de Ronde, lector Begeleidingskunde aan Hogeschool Rotterdam, afdelingsmanager Marleen Michielsen van ROC West Brabant en adviseur Joop van Waas van Perficio, gaan we aan de slag:

  • We verkennen de dilemma's vanuit theorie en praktijk.
  • Na deze verdieping gaat u in kleinere groepen met experts en ervaringsdeskundige collega’s verder op onderzoek uit. We benoemen verschillende handelingsperspectieven en handvatten voor uw dagelijkse praktijk.

U gaat naar huis met een keur aan gereedschappen om u en uw team de passende combinatie van sturing en ruimte te bieden.

Datum en tijd

20 september 2017, van 13.00-17.30 uur incl. netwerkborrel

Locatie

Centraal Museum, Agnietenstraat 1, Utrecht

Voor wie

Teamleiders, opleidingsmanagers en leidinggevenden van onderwijsteams in het mbo

Aanmelden

Bent u leidinggevende, opleidingsmanager of teamleider in het mbo en wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website. SOM biedt u deze bijeenkomst aan, er zijn geen kosten aan verbonden. Kent u leidinggevenden voor wie deze werkplaats interessant is? We nodigen u van harte uit om deze uitnodiging in uw netwerk te verspreiden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het congresbureau, via de mail of 070 3765726.

Het congresbureau

SOM is de Stichting Onderwijsarbeidsmarkt MBO. SOM investeert in initiatieven, die zijn gericht op de toekomst van het werken in het mbo. SOM draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën. SOM heeft een paritair bestuur. Dit bestuur bestaat uit drie vertegenwoordigers van werknemerszijde en drie vertegenwoordigers van werkgeverskant uit de mbo-sector.© 2018     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement