Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Agenda  »  Zelfsturing anno 2017: Workshop voor overheidsorganisaties

Zelfsturing anno 2017: Workshop voor overheidsorganisaties | 15 september 2017

van 15-09-2017 t/m 15-09-2017

Welke nieuwe inzichten geven richting aan jouw organisatie?

Zelfsturing motiveert. Dat blijkt uit onderzoek van Effectory onder een zeer grote groep medewerkers. Organisaties met een traditioneel top-down management krijgen een lagere beoordeling van hun medewerkers op het gebied van leiderschap. Dit in tegenstelling tot organisaties die zelfsturend werken.

Op het gebied van cultuur- en organisatieontwikkeling en besluitvormingsprocessen is er volop ontwikkeling en ontstaan er nieuwe inzichten. Steeds vaker wordt gesproken over zelfsturing, agile, holacratisch besturen en cyane organisaties. Maar wat wordt hiermee bedoeld en wat kan het voor jouw organisatie betekenen?

Op 15 september organiseert Perficio Adviseurs een workshop met een groep directeuren, leidinggevenden en adviseurs van lokale overheidsorganisaties uit de regio om hen hierover te informeren, ervaringen te delen en met elkaar van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Datum en tijd

Vrijdag  15 september 2017
13.30 – 17.00 uur
Afsluitend een informele borrel met gelegenheid om na te praten over verkregen inzichten

Locatie

Doorzicht, Meerleseweg 18, 4861 NB Chaam

Programma

  • Introductie ontwikkelingen op het gebied van cultuur- en organisatieontwikkeling waaronder Holacracy en cyane organisaties.
    Door: Patrick ’t Hart en Joop van Waas.

  • Zijn zelfsturende teams en organisaties de toekomst in onze drang naar succes en efficiëntie?Delen van ervaringen op het gebied van zelfsturing. Wat werkt wel en wat niet? Is jouw organisatie klaar voor deze nieuwe ontwikkeling of ga je er niet in mee?
    Door: René Mol

Aanmelden

Deelname aan deze workshop is kosteloos. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar rene.mol@perficio.nl. De bevestiging en het definitieve programma ontvang je voorafgaand aan de workshop per mail.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met René Mol.

Download de uitnodiging.© 2018     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement