Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter

Haalbaarheidsonderzoek

We helpen directies en bestuurders om strategisch complexe vraagstukken op te lossen. Snel en zorgvuldig komen we tot een heldere analyse en concrete oplossingen.

Perficio  »  Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheidsonderzoek

U wilt er graag zeker van zijn dat uw project, een samenwerkingsverband of dat ene droomidee een haalbare kaart is. Door een gedegen haalbaarheidsonderzoek uit te voeren, helpt Perficio Adviseurs u om hier inzicht in te krijgen.

Onderzoek

Onze adviseurs stellen om te beginnen vast wat de doelen, beoogde resultaten, belangen en maatschappelijke effecten zijn. Zij vertalen deze naar concrete producten en diensten en bepalen een aanpak op hoofdlijnen. Ook onderzoeken zij de financiering, eventueel door subsidies, en de exploitatiemogelijkheden. Dit geeft u een goed beeld van de haalbaarheid van uw project of idee.

Onze aanpak

Perficio Adviseurs bepaalt de kritische succesfactoren en stelt een efficiënte aanpak voor, die past bij het doel. We begeleiden workshops met diverse tools en werkvormen om een project of idee te concretiseren en SMART te maken. Daarbij houden we de financiële haalbaarheid scherp in de gaten. Onze adviseurs werken hands-on en zoeken bijvoorbeeld geschikte partners die mee aan de slag willen. Daarbij gebruiken we methoden als Ancora en de Waarom, Hoe en Wat-aanpak.

Onze ervaring

Onze doorgewinterde adviseurs werkten eerder al mee aan soortgelijke onderzoeken voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit ons portfolio.

Voorbeelden van Haalbaarheidsonderzoek

  • StartersCentrum Roosendaal
    StartersCentrum Roosendaal

    Samenwerkingsmodel ontwikkelen.

  • StartersCentrum Bergen op Zoom
    StartersCentrum Bergen op Zoom

    Opzetten naar voorbeeld van Roosendaal

© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement