Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws

Het laatste nieuws over Perficio

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Perficio Adviseurs.

 • Vast versus flexibel personeel, wat is de juiste keuze?
  16 - 11 - 2017

  Vast versus flexibel personeel, wat is de juiste keuze?

  Vaste of flexibele werknemers? Bij de groei van je bedrijf stellen veel ondernemers zichzelf deze vraag. “Steeds vaker zie je dat bedrijven bewuste keuzes maken in het aannamebeleid. Ze maken een heldere afweging gericht op het in dienst nemen van vast of flexibel personeel. Hierdoor kunnen zij gemakkelijker inspelen op marktontwikkelingen”, zo stelt adviseur Ank Verheyen.

 • Op 17 november vieren we het ondernemerschap
  15 - 11 - 2017

  Op 17 november vieren we het ondernemerschap

  Op vrijdag 17 november, is het de Dag van de ondernemer. Een dag waarop MKB-Nederland stilstaat bij het belang van ondernemers voor Nederland. Maar ook een dag waarop we ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen en samen het ondernemerschap vieren.

 • Groeien naar één team, hoe doe je dat?
  15 - 11 - 2017

  Groeien naar één team, hoe doe je dat?

  De onderwijsteams Mechatronica en Werktuigbouwkunde van het Markiezaat College in Bergen op Zoom gaan vanaf het nieuwe schooljaar één team vormen. Maar hoe pak je dat aan en geef je de medewerkers de juiste tools om hier invulling aan te geven? Joop van Waas en Ank Verheyen van Perficio begeleiden dit traject.

 • ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel geeft medewerkers inzicht in hun drijfveren
  01 - 11 - 2017

  ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel geeft medewerkers inzicht in hun drijfveren

  Op 15 mei ging directeur Edwin Verlangen samen met zijn team van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool in Breda aan de slag met het ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel. “Ons gezamenlijke doel was om meer inzicht te krijgen in onze diepere drijfveren. Door deze te herkennen en erkennen kan elke medewerker optimaal tot bloei komen en dat draagt bij aan het resultaat voor de gehele organisatie”, zo stelt Verlangen.

 • Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goed dagvoorzitterschap
  26 - 10 - 2017

  Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goed dagvoorzitterschap

  Je organiseert een bijeenkomst met lezingen van verschillende sprekers. Je stelt een inhoudelijk programma samen, benaderd sprekers en zorgt voor een geschikte locatie. Als dit geregeld is, heb je de basis gelegd. Maar wie gaat het programma aan elkaar praten en bewaakt het tijdspad? Gaan we dit zelf doen of benaderen we hiervoor een professionele dagvoorzitter? Soms kan het een voordeel zijn om een dagvoorzitter van buiten de organisatie deze taak te laten vervullen.

 • Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces
  05 - 10 - 2017

  Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces

  Daar waar mensen samenwerken, ontstaat ook frictie. Heel vaak wordt dit gaandeweg opgelost door met elkaar het gesprek aan te gaan. Maar er zijn ook situaties waarbij de frictie leidt tot een conflict en dit kan een goede samenwerking in de weg staan. Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces.

 • Studenten zetten Avans weer op 1 in landelijke ranglijst
  27 - 09 - 2017

  Studenten zetten Avans weer op 1 in landelijke ranglijst

  Avans Hogeschool is dit jaar volgens studenten opnieuw de beste grote hogeschool van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids Hbo 2018 die op 25 september verscheen.

 • Haans Advocaten bestaat 25 jaar
  27 - 09 - 2017

  Haans Advocaten bestaat 25 jaar

  Op donderdag 29 juni vierde Haans Advocaten het 25 jarig jubileum. Onder grote belangstelling van kantoorgenoten, medewerkers en relaties opende Machiel Gelok het feest, waarna burgemeester Jacques Niederer van de Gemeente Roosendaal het woord tot de jubilarissen richtte.

 • Waterschap Brabantse Delta in top 3 van Beste Overheidsorganisatie 2017
  27 - 09 - 2017

  Waterschap Brabantse Delta in top 3 van Beste Overheidsorganisatie 2017

  Waterschap Brabantse Delta staat in de finale van de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie 2017’. “We zijn enorm trots op de finaleplaats”, aldus secretaris-directeur Hein van Stokkom. “Hiermee laten we zien dat, ondanks dat waterschappen al eeuwenoud zijn, we een moderne organisatie zijn midden in de samenleving”.

 • Eigen regie over je werk leidt tot positieve gezondheid
  27 - 09 - 2017

  Eigen regie over je werk leidt tot positieve gezondheid

  Positieve gezondheid is een begrip dat steeds vaker in het nieuws komt. Maar wat verstaan we hieronder en hoe kun je hier op de werkvloer invulling aan geven? In dit artikel een toelichting.

 • Tevredenheidsonderzoek vergroot de betrokkenheid van medewerkers bij Wematech
  27 - 09 - 2017

  Tevredenheidsonderzoek vergroot de betrokkenheid van medewerkers bij Wematech

  Medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar hoe weet je of zij tevreden zijn en zorg je ervoor dat ze optimaal tot hun recht komen? Wematech Adviesgroep ging met deze vragen aan de slag door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. 

 • Meer perspectief voor teamleiders met werkplaats ruimte geven
  27 - 09 - 2017

  Meer perspectief voor teamleiders met werkplaats ruimte geven

  Hoe leggen teamleiders en afdelingsmanagers meer verantwoordelijkheid en vertrouwen bij het team, maar houden ze toch een vinger aan de pols? Die vraag stond op 20 september centraal tijdens de SOM-werkplaats ‘Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams?’. Joop van Waas en Daiëlle Rikken gaven mede invulling aan het programma.

 • Inspirerende werkomgeving geeft energie
  18 - 09 - 2017

  Inspirerende werkomgeving geeft energie

  Een flexibele werkplek met veel stilteplekken, vergaderzalen en ruimtes voor informele gesprekken, dat is volgens duizenden werknemers wereldwijd de meest productieve plek om te werken, zo blijkt uit een onderzoek van Bureau Leesman.

 • Procesoptimalisatie zorgt voor beter bedrijfsresultaat
  18 - 09 - 2017

  Procesoptimalisatie zorgt voor beter bedrijfsresultaat

  Stel je kan leveren in de helft van de huidige levertijd, wat betekent dat voor de concurrentiepositie van het bedrijf? Voor de meeste bedrijven heel veel. “Door processen te verbeteren, valt er veel winst te behalen”, zo stelt adviseur Hubrecht de Pree.

 • Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio
  18 - 09 - 2017

  Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio

  Vier jaar lang was Koen Oosterwaal adviseur bij Perficio. Afgelopen maand nam hij afscheid om zich volledig te kunnen focussen op zijn eigen organisatie DOEN Produkties. In zijn adviseursrol was Koen gedreven, creatief en een verbinder die kansen ziet en benut. In dit artikel een korte terugblik.

 • Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking
  02 - 09 - 2017

  Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking

  Op vrijdag 1 september werd de BOV Trofee uitgereikt voorafgaand aan de start van Lekker Etten Leur. Dit jaar was het thema Partners in Business. Perficio Adviseurs, WISI Consultancy en PIA Automation waren één van de genomineerden naast Recht Wel Juristen & Mediators en Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden B.V. De laatste kwam als winnaar uit de bus.

 • Outdoordag geeft medewerkers Markiezaat College nieuwe inzichten
  31 - 08 - 2017

  Outdoordag geeft medewerkers Markiezaat College nieuwe inzichten

  Om de professionele dialoog in de onderwijsteams van het Markiezaat College te verbeteren, is er in 2016 een traject gestart samen met Perficio Adviseurs. Met een nieuw schooljaar in het vooruitzicht, was het tijd voor een opfrisdag. Een dag waarop de medewerkers op een geheel andere wijze met elkaar in contact kwamen, ze inspiratie en zin kregen om er samen voor te gaan. Ze gingen de buitenlucht in tijdens een outdoordag.

 • De zin van zelfreflectie
  24 - 08 - 2017

  De zin van zelfreflectie

  Reflecteren op onderwijsprocessen, op dat wat goed gaat en op dat wat beter zou kunnen, helpt je om je bewust te worden van je invloed en stelt je in staat om je gedragsrepertoire uit te breiden.

 • Een goede start van een nieuw studiejaar!
  24 - 08 - 2017

  Een goede start van een nieuw studiejaar!

  Wij wensen alle docenten een hele goede start van het nieuwe studiejaar!

 • Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee
  14 - 08 - 2017

  Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee

  Elk jaar weet JCI Etten-Leur een uitdagend thema te verzinnen voor bedrijven die vinden dat ze in aanmerking komen voor de titel Beste Ondernemers Visie met hieraan verbonden de BOV trofee. Dit jaar is het thema Partners in Business. Op 1 september wordt de winnaar van de BOV trofee bekendgemaakt. De combinatie Perficio, WISI en PIA is één van de drie genomineerden.

 • Betrokken medewerkers zijn de ambassadeurs van uw organisatie
  14 - 07 - 2017

  Betrokken medewerkers zijn de ambassadeurs van uw organisatie

  Tevreden werknemers maken het verschil. Daarom is het belangrijk om daarin te investeren. Maar hoe pak je dat aan? “Natuurlijk is daar niet één antwoord op. Het is altijd maatwerk en afhankelijk van de situatie. Maar door goed te luisteren naar de signalen in de organisatie kun je enorme stappen zetten”, zo stelt Daiëlle Rikken, adviseur bij Perficio.

 • De zomer, een goede tijd om de balans op te maken
  14 - 07 - 2017

  De zomer, een goede tijd om de balans op te maken

  Wat doe jij deze zomer? Is er tijd om even te bezinnen? Wie neemt de leiding als je er niet ben? De zomer is voor veel ondernemers een periode om de balans op te maken.

 • Nieuwe manier van werken helpt de Gemeente Breda bij voorbereiding transitie Omgevingswet
  28 - 05 - 2017

  Nieuwe manier van werken helpt de Gemeente Breda bij voorbereiding transitie Omgevingswet

  In 2019 treedt de Omgevingswet in werking. Tientallen wetten en AMvB ’s worden in één wet en vier AMvB ‘s ondergebracht. Perficio Adviseurs adviseert en ondersteunt medewerkers van de afdelingen Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van de Gemeente Breda om te komen tot een gezamenlijk integrale aanpak op basis van zelfsturing en zelforganisatie.

 • Laloux geeft organisaties nieuwe inzichten
  28 - 05 - 2017

  Laloux geeft organisaties nieuwe inzichten

  Veel organisaties zijn volop in beweging en dat roept ook vragen op. Hoe zorgen we dat werknemers betrokken blijven, dat teams zich ontwikkelen en dat we de juiste voorwaarden creëren voor duurzame ontwikkeling waarin de capaciteiten en ambities van medewerkers optimaal worden ingezet? Vertrouwde modellen schieten steeds vaker tekort, maar hoe moet het dan wel?  Adviseur Patrick ’t Hart geeft hierover zijn visie met de nieuwe inzichten van Laloux.

 • Medewerkers Academie van Avans Hogeschool gaan aan de slag met cultuurprofiel
  10 - 05 - 2017

  Medewerkers Academie van Avans Hogeschool gaan aan de slag met cultuurprofiel

  Medewerkers van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool in Breda gingen op maandag 15 mei 2017, samen met Perficio Adviseurs, aan de slag met het ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel. Daarmee wil de organisatie meer inzicht krijgen in de dynamiek tussen medewerkers en organisatie en de voorwaarden om een omgeving te creëren waar medewerkers tot bloei kunnen komen.

 • Perficio Adviseurs, WISI en PIA genomineerd voor BOV trofee 2017
  05 - 05 - 2017

  Perficio Adviseurs, WISI en PIA genomineerd voor BOV trofee 2017

  Perficio Adviseurs, WISI en PIA zijn genomineerd voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee voor de bijzondere samenwerking waarin zij mens, techniek en proces samenbrengen. Op 11 mei werden de genomineerden door de jury bekend gemaakt tijdens de Pré-BOV in Etten Leur. De jury bestond uit Ferda van Benthem (Asselbergs & Klinkhamer Advocaten), Joost van Rooij (Witlox VCS) en Linda Hopmans (Randstad).

 • Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie
  07 - 04 - 2017

  Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie

  Het Consortium voor Innovatie vierde op 5 en 6 april het 25 jarige jubileum tijdens dé CvI Conferentie in de Efteling. De adviseurs van Perficio verzorgden op dit congres drie workshops waar veel interesse voor was.

 • Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra
  18 - 03 - 2017

  Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra

  De ‘Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN’ biedt senior medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zich verder te professionaliseren. Deze Masterclass is gericht op het implementeren van LEAN-verbetertechnieken en daarbij vooral ook in de menselijke aspecten die een cruciale rol spelen in het wel of niet slagen van een verbeterproces.

 • Masterclass Persoonlijke leiderschap & Verbetertechnieken operators
  18 - 03 - 2017

  Masterclass Persoonlijke leiderschap & Verbetertechnieken operators

  In juni 2017 starten we met een open Masterclass LEAN en persoonlijk leiderschap. Deze masterclass heeft als doel om de operators en teamleiders van productiebedrijven verder te professionaliseren.

 • Met data hebben organisaties goud in handen
  10 - 03 - 2017

  Met data hebben organisaties goud in handen

  De hoeveelheid data in de wereld neemt jaarlijks met 40% toe en zal tegen 2020 naar verwachting met een factor 50 zijn toegenomen. Aan de hand van de beschikbare data kunnen organisaties inzicht krijgen in processen, dienstverlening, doelgroepen en omgevingsvariabelen.

 • Academie krijgt nieuw gezicht met duidelijk missie en visie
  10 - 03 - 2017

  Academie krijgt nieuw gezicht met duidelijk missie en visie

  Een eenduidige missie en visie zijn belangrijk voor een onderwijsorganisatie. Hiermee wordt duidelijk waar de organisatie voor staat en wat zij wil bereiken. Dit is niet enkel van belang voor het management, maar ook voor medewerkers. Het geeft richting aan het denken en doen.

 • Investeren in teams draagt bij aan de continuïteit van de organisatie
  09 - 03 - 2017

  Investeren in teams draagt bij aan de continuïteit van de organisatie

  Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, elkaar versterken en samen een team vormen met een duidelijke missie, dat wil elke organisatie. Maar in de praktijk gaat het soms anders. Erwin van Oss, adviseur bij Perficio, weet waarover hij praat. 

 • Een wendbare organisatie heeft een flexibele schil
  07 - 03 - 2017

  Een wendbare organisatie heeft een flexibele schil

  Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van een flexibele schil neemt toe. Door een flexibele schil zijn organisaties wendbaarder, kunnen zij sneller inspelen op marktontwikkelingen en halen ze nieuwe kennis in huis. Bovendien sluiten ze hiermee beter aan bij de verwachtingen van een nieuwe generatie werknemers. 

 • Ank Verheyen bij BNR over het Nieuwe werken
  31 - 01 - 2017

  Ank Verheyen bij BNR over het Nieuwe werken

  Thuiswerken doen we vaak om over te werken. Dat blijkt uit onderzoek van TNO en het CBS dat op woensdag 25 januari werd gepresenteerd. BNR ging hierover in gesprek met vier deskundigen op dit gebied waaronder Ank Verheyen Human Resource Adviseur van Perficio Adviseurs en kenner van Het Nieuwe Werken.

 • Docenten in de lead
  25 - 01 - 2017

  Docenten in de lead

   De Academie voor Algemeen- en Financieel Management (AAFM) van Avans Hogeschool heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de organisatie en is een andere koers gaan varen. Docenten zijn nu in de lead en mede-eigenaar van processen die spelen in de organisatie. Hierdoor is er een beweging op gang gekomen die gezorgd heeft voor een omslag binnen de organisatie. 

 • Cultuurlanceringsdag bij Unicorn
  16 - 01 - 2017

  Cultuurlanceringsdag bij Unicorn

  Samen met Perficio Adviseurs en How Company ontwikkelde Unicorn een nieuwe missie, visie en kernwaarden. Tijdens de cultuurlanceringsdag op maandag 16 januari 2017 werden deze gepresenteerd en gingen medewerkers hiermee aan de slag.

 • Vijf tips om succesvol ‘Nieuw te Werken’
  14 - 01 - 2017

  Vijf tips om succesvol ‘Nieuw te Werken’

  De opmars van Het Nieuwe Werken stagneert in Nederland, blijkt uit onderzoek. Ank Verheyen, adviseur op het gebied van Het Nieuwe Werken, geeft vijf tips om succesvol ‘nieuw te werken’.

 • World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces
  14 - 01 - 2017

  World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces

  Hoe zorg je voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering in een productiebedrijf en hoe worden medewerkers eigenaar van het proces en de invulling daarvan? Met de World Class Manufacturing training van Perficio Adviseurs wordt daar concreet invulling aan gegeven waarmee de organisatie klaar is voor de toekomst.

 • Teamontwikkeling zet medewerkers in hun kracht
  06 - 01 - 2017

  Teamontwikkeling zet medewerkers in hun kracht

  In veel sectoren is het werkveld de afgelopen jaren complexer geworden. De professionals in een team hebben elkaar meer dan ooit nodig om aan alle eisen te voldoen. Goede samenwerking is daarbij essentieel. Daarom zetten veel organisaties hierop in door medewerkers gericht te trainen. 

 • De kracht van Primoforum bij besluitvorming
  10 - 10 - 2016

  De kracht van Primoforum bij besluitvorming

  De ambitie van Perficio is om organisaties een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Met en voor de mensen die daar werken. Primoforum blijkt daar een uitstekend tool bij te zijn.

 • Investeren in duurzame inzetbaarheid van uw personeel?
  08 - 10 - 2016

  Investeren in duurzame inzetbaarheid van uw personeel?

  Met een aantrekkende economie wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van personeel. Perficio Adviseurs helpt bedrijven om hier vorm aan te geven. Tot 8 november is het voor bedrijven mogelijk om gebruik te maken van de ESF Duurzame inzetbaarheid.

 • Avans opnieuw beste hogeschool van Nederland
  01 - 10 - 2016

  Avans opnieuw beste hogeschool van Nederland

  Het is Avans weer gelukt. Voor de vijfde keer op rij zijn ze door de Keuzegids HBO als beste hogeschool van Nederland uitgeroepen. Zes opleidingen van Avans kregen in de Keuzegids het kwaliteitszegel 'Topopleiding'.

 • 26 - 09 - 2016

  Verbindingen leggen is een voorwaarde voor succes

  Perficio Adviseurs hanteert “verbindingen leggen” sinds jaar en dag als één van de kernwaarden in het werk. Maar dan wel met een bijzondere definitie. Wij zoeken actief naar de meerwaarde van combinaties. Ook van combinaties die op het eerste gezicht misschien niet voor de hand liggen. 

 • Dagstart succesvolle methodiek voor teambuilding
  25 - 09 - 2016

  Dagstart succesvolle methodiek voor teambuilding

  Waar mensen samenwerken is duidelijke communicatie belangrijk. Afspraken moeten helder zijn en medewerkers moeten goed op de hoogte zijn van de werkzaamheden en de voortgang. De Dagstart is een hulpmiddel dat teams hierbij kan helpen.

 • Prinsjesdag 2016: meer ruimte voor ondernemerschap en duurzame groei
  21 - 09 - 2016

  Prinsjesdag 2016: meer ruimte voor ondernemerschap en duurzame groei

  Op 20 september 2016 sprak Koning Willem-Alexander op Prinsjesdag de Troonrede uit. Daarmee opende hij het nieuwe werkjaar van de Eerste en Tweede Kamer. In de troonrede was veel aandacht voor ondernemerschap en duurzame groei. Zo komt er extra budget voor onderzoek en ontwikkeling en voor startende ondernemers en mkb-ers.

 • Holacracy draagt bij aan betrokkenheid van medewerkers
  16 - 09 - 2016

  Holacracy draagt bij aan betrokkenheid van medewerkers

  Hoe vergroot je de betrokkenheid van medewerkers en zorg je dat ze connected zijn en de missie en visie met volle overtuiging nastreven? Dit is een vraag die vrijwel elke organisatie zichzelf stelt. Holacracy kan bedrijven daarin nieuwe inzichten geven. Perficio adviseert organisaties op welke wijze ze deze filosofie kunnen invoeren in hun organisatie.

 • Perficio adviseurs klaar voor ColSensation!
  14 - 09 - 2016

  Perficio adviseurs klaar voor ColSensation!

  ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Sinds 2012 beklimmen ColSensation-deelnemers jaarlijks de Mont Ventoux en allemaal met hetzelfde gevoel en doel om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen. Perficio Adviseurs neemt dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar deel aan de ColSensation.

 • Deelnemers enthousiast over Performance Management Game
  09 - 09 - 2016

  Deelnemers enthousiast over Performance Management Game

  Acht bedrijven namen de afgelopen periode deel aan de Performance Management Game. Doel van de game is om directies en management zelf te laten ervaren wat Performance Management is. De deelnemers zijn enthousiast. Door de game gaan ze concreet aan de slag en komen gezamenlijk tot nieuwe inzichten.

 • 01 - 08 - 2016

  Aankondiging masterclass

  Perficio Adviseurs organiseert na de zomer met How Company in opdracht van Summa procestechnologie weer een masterclass

 • De kracht van Primoforum bij het BOB principe
  22 - 07 - 2016

  De kracht van Primoforum bij het BOB principe

  Het gebruik van Primoforum gaf een extra dimensie in een workshop met 25 aandeelhouders.

 • Perficio begeleidt Havenschap Moerdijk
  19 - 07 - 2016

  Perficio begeleidt Havenschap Moerdijk

  Havenschap Moerdijk heeft voor Pulse gekozen als nieuwe partner voor beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics AX.

 • Perficio organiseert KWF Fietstocht 3 juli
  14 - 06 - 2016

  Perficio organiseert KWF Fietstocht 3 juli

  Wij nodigen wielrenners uit om met ons mee te fietsen voor het goede doel!

 • Doe mee met het Performance Managementgame
  14 - 06 - 2016

  Doe mee met het Performance Managementgame

  Op diverse data kun je met je MT meedoen.

 • Perficio Adviseurs organiseert met Summa Procestechnologie een masterclass.
  04 - 04 - 2016

  Perficio Adviseurs organiseert met Summa Procestechnologie een masterclass.

  Meer informatie is hier te vinden.

 • Reduceer de ombouw van machines in minder dan de helft van de tijd
  04 - 04 - 2016

  Reduceer de ombouw van machines in minder dan de helft van de tijd

  Perficio organiseert met Summa Procestechnologie een SMED Opleiding. Meer informatie is hier te vinden.

 • Een lifechanging workshop daar had ik wel zin in!
  17 - 12 - 2015

  Een lifechanging workshop daar had ik wel zin in!

  Voor haar klanten heeft Perficio een Talentendag georganiseerd, welke op 19 november heel goed is bezocht. Onderstaand de ervaringen van één van de deelnemers die wij u niet willen onthouden!

© 2017     PERFICIO ADVISEURS B.V.