Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws

Het laatste nieuws over Perficio

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Perficio Adviseurs.

 • 07 - 10 - 2019

  Duurzame samenwerking draagt bij aan kwaliteit van onderwijs

  In juni zijn Perficio Adviseurs en de Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) onderdeel van Avans Hogeschool een structurele samenwerking aangegaan voor de periode van drie jaar (2019-2022). Met de ondertekening van de Partnership Overeenkomst gaan beide partijen structureel invulling geven aan de uitwisseling van kennis en ervaringen waarbij een duurzame koppeling tussen praktijk en onderwijs centraal staat.

 • 06 - 11 - 2018

  Roosendaalse ondernemers maken kans op gratis workshop van Perficio

  Maandagavond 5 november was de zesde editie van de Roosendaal Business Award in schouwburg de Kring in Roosendaal. Een avond met topondernemers op het podium. Nieuw deze avond was dat ondernemers kans maakte op een cheque in te wisselen voor een workshop van Perficio Adviseurs.

 • 08 - 09 - 2018

  Vergaderen, hoe kan het ook anders?

  Ze duren te lang, er vallen geen besluiten, je wordt er suf en lusteloos van en het zijn altijd dezelfden die steeds aan het woord zijn. Alle clichés over vergaderen zijn wetenschappelijk bewezen. Waarom doen we het dan nog steeds?

 • 05 - 09 - 2018

  Werknemers willen meer dan een goed salaris en vast contract

  Het gaat goed met de economie. Organisaties groeien en steeds meer mensen hebben een baan. Maar juist in deze economisch goede tijden is de arbeidsmarkt uit balans. Naast dat het voor bedrijven steeds lastiger wordt nieuwe mensen aan te trekken, zorgt ook het behoud van al aanwezig personeel voor steeds grotere uitdagingen. Hoe maak je het werk aantrekkelijk en zorg je dat jouw organisatie de aantrekkingskracht blijft behouden voor de huidige, maar ook de toekomstige generatie?

 • 05 - 09 - 2018

  Op één velletje papier staat onze koers en dat geeft ons houvast

  Voor het bedrijf Aan de Stegge Roosendaal (ADSR) waren de afgelopen jaren turbulent. Zowel qua aanbod en ontwikkeling van expertise, als werkgebied maakte ze een enorme groei door. Maar hoe zorg je dat je in een periode van sterke groei toch een duidelijke koers uitzet? Directeur Bas Moens ging samen met Perficio Adviseurs aan de slag met een bedrijfsplan op 1 A4 met de OGSM-methodiek waarin de koers voor 2016-2018 werd uitgezet. Nu is het tijd voor een vervolg. Op 11 oktober deelt hij zijn ervaringen tijdens de workshop  ‘Geef richting aan jouw organisatie met een strategisch plan op 1 A4’.

 • 06 - 06 - 2018

  Transformatie naar een nieuwe manier van werken in de 21ste eeuw

  Het filmteam Reinvention reist door heel Europa en legt authentieke transformatieverhalen vast van mensen en organisaties. Ook adviseur Patrick ’t Hart deelde zijn verhaal voor de camera met het team.

 • 06 - 06 - 2018

  Game levert bijdrage aan procesoptimalisatie en betrokkenheid

  Het Da Vinci College in Dordrecht heeft het roostersysteem Xedule onlangs ingevoerd. Bij de organisatie bestond de behoefte om met alle betrokkenen het hele proces nog eens te doorlopen. Hiervoor is door Perficio Adviseurs en het Da Vinci College een maatwerk game Onderwijslogistiek ontwikkeld. Deze interactieve werkvorm vergroot de betrokkenheid en zet medewerkers aan het denken.

 • Holacracy, een andere manier van organiseren
  18 - 04 - 2018

  Holacracy, een andere manier van organiseren

  De laatste jaren neemt het aantal verschillende manieren van hoe we werk kunnen inrichten een vlucht, en verdiepen mensen zich in welke vorm van organiseren past bij hun onderneming. Een van deze nieuwe, veel besproken vormen van organiseren is Holacracy. Een platte organisatie zonder leidinggevenden, waarin wordt gewerkt vanuit rollen in plaats van functies. Veel organisaties zijn benieuwd wat Holacracy voor hen zou kunnen betekenen.

 • Succesvolle aftrap van de Perficio Experience op 12 april
  18 - 04 - 2018

  Succesvolle aftrap van de Perficio Experience op 12 april

  Kennis en ervaringen delen en samen tot nieuwe inzichten komen, dat is de Perficio Experience. Een workshopprogramma waarmee je kennis opdoet over thema’s die van belang zijn voor de ontwikkeling van jouw organisatie. Op donderdag 12 april was de aftrap van de Perficio Experience in Chaam. ‘Succesvol ondernemen in de 21ste eeuw’ was het thema dat deze ochtend centraal stond.

 • Vertrouwen belangrijke voorwaarde voor teamontwikkeling
  18 - 04 - 2018

  Vertrouwen belangrijke voorwaarde voor teamontwikkeling

  Als er vertrouwen is binnen een team dan durven medewerkers openlijk te spreken en hun mening te geven. Bij gebrek aan vertrouwen gaan medewerkers naar elkaar wijzen en worden zaken niet uitgesproken. Daarom is het creëren van vertrouwen een belangrijke voorwaarde bij teamontwikkeling. Maar wanneer is er sprake van vertrouwen?

 • Inzicht in leiderschap draagt bij aan het succes
  14 - 03 - 2018

  Inzicht in leiderschap draagt bij aan het succes

  Dagelijks eten meer dan 150 miljoen mensen over de hele wereld producten van Unicorn Grain Specialties. De missie en visie van Unicorn zijn uitgewerkt in een company-breed programma United Vision. Maar hoe zorg je ervoor dat dit gedragen wordt door de gehele organisatie? Aan het woord Pieter Spanjers, CEO bij Unicorn. Pieter is tevens spreker tijdens de Perficio Experience op 12 april.

 • Het onderwijs verandert, dat vraagt om een herijking van de missie
  18 - 01 - 2018

  Het onderwijs verandert, dat vraagt om een herijking van de missie

  Meer dan 100 medewerkers van de Academie voor Algemeen Financieel Management (AAFM) van Avans Hogeschool kwamen op 18 december 2017 bijeen. Op deze dag gingen zij samen aan de slag met de purpose van de academie voor de toekomst. Een dag met inspirerende sprekers waaronder Ruud Veltenaar en discussies over het onderwijs van de toekomst. 

 • Door inzicht in de ontwikkeling van een team, creëer je een nieuw perspectief
  16 - 01 - 2018

  Door inzicht in de ontwikkeling van een team, creëer je een nieuw perspectief

  Goed samenwerken binnen een team gaat niet altijd als vanzelf. Daarbij gaat het om vertrouwen, commitment, een duidelijke structuur en voldoende faciliteiten. Perficio ging in november 2017 aan de slag met 10 teams van Cingel College en het Prinsentuin College, onderdeel van ROC West-Brabant. 

 • ‘Als helden op reis’ geeft een nieuwe kijk op leren in de 21ste eeuw
  06 - 01 - 2018

  ‘Als helden op reis’ geeft een nieuwe kijk op leren in de 21ste eeuw

  De afgelopen twee jaar hebben docenten van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool een manier van ‘anders leren’ ontwikkeld. De visie daarachter is door Ben Rovers opgetekend in een mooie boekje met de titel: ‘Als helden op reis. Avontuurlijk leren in de 21ste eeuw’. 

 • Staan we aan het begin van een nieuw tijdperk?
  13 - 12 - 2017

  Staan we aan het begin van een nieuw tijdperk?

  In de NRC stond afgelopen maand een interessant artikel over het bedrijf Corporate Rebels. Deze organisatie bezocht meer dan zestig bedrijven en maakte een overzicht van kenmerken waaraan progressieve organisaties met gelukkige en trotse medewerkers voldoen. De inzichten die ze daarbij kregen sluiten naadloos aan bij het gedachtegoed van Laloux. 

 • World Café geeft Da Vinci College nieuwe inzichten
  30 - 11 - 2017

  World Café geeft Da Vinci College nieuwe inzichten

  Het management van het Da Vinci College wil de komende jaren gezamenlijk stappen maken in de ontwikkeling van het management en de organisatie. Om daartoe te komen is het van belang om de verwachtingen goed af te stemmen, de rollen te bepalen en de invulling daarvan. Perficio Adviseurs organiseerde in november 2017 een workshop volgens de methodiek van World café.

 • Vast versus flexibel personeel, wat is de juiste keuze?
  16 - 11 - 2017

  Vast versus flexibel personeel, wat is de juiste keuze?

  Vaste of flexibele werknemers? Bij de groei van je bedrijf stellen veel ondernemers zichzelf deze vraag. “Steeds vaker zie je dat bedrijven bewuste keuzes maken in het aannamebeleid. Ze maken een heldere afweging gericht op het in dienst nemen van vast of flexibel personeel. Hierdoor kunnen zij gemakkelijker inspelen op marktontwikkelingen”, zo stelt adviseur Ank Verheyen.

 • Op 17 november vieren we het ondernemerschap
  15 - 11 - 2017

  Op 17 november vieren we het ondernemerschap

  Op vrijdag 17 november, is het de Dag van de ondernemer. Een dag waarop MKB-Nederland stilstaat bij het belang van ondernemers voor Nederland. Maar ook een dag waarop we ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen en samen het ondernemerschap vieren.

 • Groeien naar één team, hoe doe je dat?
  15 - 11 - 2017

  Groeien naar één team, hoe doe je dat?

  De onderwijsteams Mechatronica en Werktuigbouwkunde van het Markiezaat College in Bergen op Zoom gaan vanaf het nieuwe schooljaar één team vormen. Maar hoe pak je dat aan en geef je de medewerkers de juiste tools om hier invulling aan te geven? 

 • ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel geeft medewerkers inzicht in hun drijfveren
  01 - 11 - 2017

  ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel geeft medewerkers inzicht in hun drijfveren

  Op 15 mei ging directeur Edwin Verlangen samen met zijn team van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool in Breda aan de slag met het ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel. “Ons gezamenlijke doel was om meer inzicht te krijgen in onze diepere drijfveren. Door deze te herkennen en erkennen kan elke medewerker optimaal tot bloei komen en dat draagt bij aan het resultaat voor de gehele organisatie”, zo stelt Verlangen.

 • Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goed dagvoorzitterschap
  26 - 10 - 2017

  Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goed dagvoorzitterschap

  Je organiseert een bijeenkomst met lezingen van verschillende sprekers. Je stelt een inhoudelijk programma samen, benaderd sprekers en zorgt voor een geschikte locatie. Als dit geregeld is, heb je de basis gelegd. Maar wie gaat het programma aan elkaar praten en bewaakt het tijdspad? Gaan we dit zelf doen of benaderen we hiervoor een professionele dagvoorzitter? Soms kan het een voordeel zijn om een dagvoorzitter van buiten de organisatie deze taak te laten vervullen.

 • Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces
  05 - 10 - 2017

  Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces

  Daar waar mensen samenwerken, ontstaat ook frictie. Heel vaak wordt dit gaandeweg opgelost door met elkaar het gesprek aan te gaan. Maar er zijn ook situaties waarbij de frictie leidt tot een conflict en dit kan een goede samenwerking in de weg staan. Een conflictsituatie kan de start zijn van een leerproces.

 • Studenten zetten Avans weer op 1 in landelijke ranglijst
  27 - 09 - 2017

  Studenten zetten Avans weer op 1 in landelijke ranglijst

  Avans Hogeschool is dit jaar volgens studenten opnieuw de beste grote hogeschool van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids Hbo 2018 die op 25 september verscheen.

 • Haans Advocaten bestaat 25 jaar
  27 - 09 - 2017

  Haans Advocaten bestaat 25 jaar

  Op donderdag 29 juni vierde Haans Advocaten het 25 jarig jubileum. Onder grote belangstelling van kantoorgenoten, medewerkers en relaties opende Machiel Gelok het feest, waarna burgemeester Jacques Niederer van de Gemeente Roosendaal het woord tot de jubilarissen richtte.

 • Waterschap Brabantse Delta in top 3 van Beste Overheidsorganisatie 2017
  27 - 09 - 2017

  Waterschap Brabantse Delta in top 3 van Beste Overheidsorganisatie 2017

  Waterschap Brabantse Delta staat in de finale van de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie 2017’. “We zijn enorm trots op de finaleplaats”, aldus secretaris-directeur Hein van Stokkom. “Hiermee laten we zien dat, ondanks dat waterschappen al eeuwenoud zijn, we een moderne organisatie zijn midden in de samenleving”.

 • Eigen regie over je werk leidt tot positieve gezondheid
  27 - 09 - 2017

  Eigen regie over je werk leidt tot positieve gezondheid

  Positieve gezondheid is een begrip dat steeds vaker in het nieuws komt. Maar wat verstaan we hieronder en hoe kun je hier op de werkvloer invulling aan geven? In dit artikel een toelichting.

 • Tevredenheidsonderzoek vergroot de betrokkenheid van medewerkers bij Wematech
  27 - 09 - 2017

  Tevredenheidsonderzoek vergroot de betrokkenheid van medewerkers bij Wematech

  Medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar hoe weet je of zij tevreden zijn en zorg je ervoor dat ze optimaal tot hun recht komen? Wematech Adviesgroep ging met deze vragen aan de slag door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. 

 • Meer perspectief voor teamleiders met werkplaats ruimte geven
  27 - 09 - 2017

  Meer perspectief voor teamleiders met werkplaats ruimte geven

  Hoe leggen teamleiders en afdelingsmanagers meer verantwoordelijkheid en vertrouwen bij het team, maar houden ze toch een vinger aan de pols? Die vraag stond op 20 september centraal tijdens de SOM-werkplaats ‘Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams?’. Joop van Waas en Daiëlle Rikken gaven mede invulling aan het programma.

 • Inspirerende werkomgeving geeft energie
  18 - 09 - 2017

  Inspirerende werkomgeving geeft energie

  Een flexibele werkplek met veel stilteplekken, vergaderzalen en ruimtes voor informele gesprekken, dat is volgens duizenden werknemers wereldwijd de meest productieve plek om te werken, zo blijkt uit een onderzoek van Bureau Leesman.

 • Procesoptimalisatie zorgt voor beter bedrijfsresultaat
  18 - 09 - 2017

  Procesoptimalisatie zorgt voor beter bedrijfsresultaat

  Stel je kan leveren in de helft van de huidige levertijd, wat betekent dat voor de concurrentiepositie van het bedrijf? Voor de meeste bedrijven heel veel. “Door processen te verbeteren, valt er veel winst te behalen”, zo stelt adviseur Hubrecht de Pree.

 • Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio
  18 - 09 - 2017

  Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio

  Vier jaar lang was Koen Oosterwaal adviseur bij Perficio. Afgelopen maand nam hij afscheid om zich volledig te kunnen focussen op zijn eigen organisatie DOEN Produkties. In zijn adviseursrol was Koen gedreven, creatief en een verbinder die kansen ziet en benut. In dit artikel een korte terugblik.

 • Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking
  02 - 09 - 2017

  Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking

  Op vrijdag 1 september werd de BOV Trofee uitgereikt voorafgaand aan de start van Lekker Etten Leur. Dit jaar was het thema Partners in Business. Perficio Adviseurs, WISI Consultancy en PIA Automation waren één van de genomineerden naast Recht Wel Juristen & Mediators en Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden B.V. De laatste kwam als winnaar uit de bus.

 • Outdoordag geeft medewerkers Markiezaat College nieuwe inzichten
  31 - 08 - 2017

  Outdoordag geeft medewerkers Markiezaat College nieuwe inzichten

  Om de professionele dialoog in de onderwijsteams van het Markiezaat College te verbeteren, is er in 2016 een traject gestart samen met Perficio Adviseurs. Met een nieuw schooljaar in het vooruitzicht, was het tijd voor een opfrisdag. Een dag waarop de medewerkers op een geheel andere wijze met elkaar in contact kwamen, ze inspiratie en zin kregen om er samen voor te gaan. Ze gingen de buitenlucht in tijdens een outdoordag.

 • De zin van zelfreflectie
  24 - 08 - 2017

  De zin van zelfreflectie

  Reflecteren op onderwijsprocessen, op dat wat goed gaat en op dat wat beter zou kunnen, helpt je om je bewust te worden van je invloed en stelt je in staat om je gedragsrepertoire uit te breiden.

 • Een goede start van een nieuw studiejaar!
  24 - 08 - 2017

  Een goede start van een nieuw studiejaar!

  Wij wensen alle docenten een hele goede start van het nieuwe studiejaar!

 • Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee
  14 - 08 - 2017

  Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee

  Elk jaar weet JCI Etten-Leur een uitdagend thema te verzinnen voor bedrijven die vinden dat ze in aanmerking komen voor de titel Beste Ondernemers Visie met hieraan verbonden de BOV trofee. Dit jaar is het thema Partners in Business. Op 1 september wordt de winnaar van de BOV trofee bekendgemaakt. De combinatie Perficio, WISI en PIA is één van de drie genomineerden.

 • Betrokken medewerkers zijn de ambassadeurs van uw organisatie
  14 - 07 - 2017

  Betrokken medewerkers zijn de ambassadeurs van uw organisatie

  Tevreden werknemers maken het verschil. Daarom is het belangrijk om daarin te investeren. Maar hoe pak je dat aan? “Natuurlijk is daar niet één antwoord op. Het is altijd maatwerk en afhankelijk van de situatie. Maar door goed te luisteren naar de signalen in de organisatie kun je enorme stappen zetten”, zo stelt Daiëlle Rikken, adviseur bij Perficio.

 • De zomer, een goede tijd om de balans op te maken
  14 - 07 - 2017

  De zomer, een goede tijd om de balans op te maken

  Wat doe jij deze zomer? Is er tijd om even te bezinnen? Wie neemt de leiding als je er niet ben? De zomer is voor veel ondernemers een periode om de balans op te maken.

 • Nieuwe manier van werken helpt de Gemeente Breda bij voorbereiding transitie Omgevingswet
  28 - 05 - 2017

  Nieuwe manier van werken helpt de Gemeente Breda bij voorbereiding transitie Omgevingswet

  In 2019 treedt de Omgevingswet in werking. Tientallen wetten en AMvB ’s worden in één wet en vier AMvB ‘s ondergebracht. Perficio Adviseurs adviseert en ondersteunt medewerkers van de afdelingen Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van de Gemeente Breda om te komen tot een gezamenlijk integrale aanpak op basis van zelfsturing en zelforganisatie.

 • Laloux geeft organisaties nieuwe inzichten
  28 - 05 - 2017

  Laloux geeft organisaties nieuwe inzichten

  Veel organisaties zijn volop in beweging en dat roept ook vragen op. Hoe zorgen we dat werknemers betrokken blijven, dat teams zich ontwikkelen en dat we de juiste voorwaarden creëren voor duurzame ontwikkeling waarin de capaciteiten en ambities van medewerkers optimaal worden ingezet? Vertrouwde modellen schieten steeds vaker tekort, maar hoe moet het dan wel?  Adviseur Patrick ’t Hart geeft hierover zijn visie met de nieuwe inzichten van Laloux.

 • Medewerkers Academie van Avans Hogeschool gaan aan de slag met cultuurprofiel
  10 - 05 - 2017

  Medewerkers Academie van Avans Hogeschool gaan aan de slag met cultuurprofiel

  Medewerkers van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool in Breda gingen op maandag 15 mei 2017, samen met Perficio Adviseurs, aan de slag met het ValueMatch Reinventing Cultuurprofiel. Daarmee wil de organisatie meer inzicht krijgen in de dynamiek tussen medewerkers en organisatie en de voorwaarden om een omgeving te creëren waar medewerkers tot bloei kunnen komen.

 • Perficio Adviseurs, WISI en PIA genomineerd voor BOV trofee 2017
  05 - 05 - 2017

  Perficio Adviseurs, WISI en PIA genomineerd voor BOV trofee 2017

  Perficio Adviseurs, WISI en PIA zijn genomineerd voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee voor de bijzondere samenwerking waarin zij mens, techniek en proces samenbrengen. Op 11 mei werden de genomineerden door de jury bekend gemaakt tijdens de Pré-BOV in Etten Leur. De jury bestond uit Ferda van Benthem (Asselbergs & Klinkhamer Advocaten), Joost van Rooij (Witlox VCS) en Linda Hopmans (Randstad).

 • Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie
  07 - 04 - 2017

  Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie

  Het Consortium voor Innovatie vierde op 5 en 6 april het 25 jarige jubileum tijdens dé CvI Conferentie in de Efteling. De adviseurs van Perficio verzorgden op dit congres drie workshops waar veel interesse voor was.

 • Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra
  18 - 03 - 2017

  Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra

  De ‘Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN’ biedt senior medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zich verder te professionaliseren. Deze Masterclass is gericht op het implementeren van LEAN-verbetertechnieken en daarbij vooral ook in de menselijke aspecten die een cruciale rol spelen in het wel of niet slagen van een verbeterproces.

 • Masterclass Persoonlijke leiderschap & Verbetertechnieken operators
  18 - 03 - 2017

  Masterclass Persoonlijke leiderschap & Verbetertechnieken operators

  In juni 2017 starten we met een open Masterclass LEAN en persoonlijk leiderschap. Deze masterclass heeft als doel om de operators en teamleiders van productiebedrijven verder te professionaliseren.

 • Met data hebben organisaties goud in handen
  10 - 03 - 2017

  Met data hebben organisaties goud in handen

  De hoeveelheid data in de wereld neemt jaarlijks met 40% toe en zal tegen 2020 naar verwachting met een factor 50 zijn toegenomen. Aan de hand van de beschikbare data kunnen organisaties inzicht krijgen in processen, dienstverlening, doelgroepen en omgevingsvariabelen.

 • Academie krijgt nieuw gezicht met duidelijk missie en visie
  10 - 03 - 2017

  Academie krijgt nieuw gezicht met duidelijk missie en visie

  Een eenduidige missie en visie zijn belangrijk voor een onderwijsorganisatie. Hiermee wordt duidelijk waar de organisatie voor staat en wat zij wil bereiken. Dit is niet enkel van belang voor het management, maar ook voor medewerkers. Het geeft richting aan het denken en doen.

 • Investeren in teams draagt bij aan de continuïteit van de organisatie
  09 - 03 - 2017

  Investeren in teams draagt bij aan de continuïteit van de organisatie

  Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, elkaar versterken en samen een team vormen met een duidelijke missie, dat wil elke organisatie. Maar in de praktijk gaat het soms anders. Erwin van Oss, adviseur bij Perficio, weet waarover hij praat. 

 • Een wendbare organisatie heeft een flexibele schil
  07 - 03 - 2017

  Een wendbare organisatie heeft een flexibele schil

  Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van een flexibele schil neemt toe. Door een flexibele schil zijn organisaties wendbaarder, kunnen zij sneller inspelen op marktontwikkelingen en halen ze nieuwe kennis in huis. Bovendien sluiten ze hiermee beter aan bij de verwachtingen van een nieuwe generatie werknemers. 

 • Ank Verheyen bij BNR over het Nieuwe werken
  31 - 01 - 2017

  Ank Verheyen bij BNR over het Nieuwe werken

  Thuiswerken doen we vaak om over te werken. Dat blijkt uit onderzoek van TNO en het CBS dat op woensdag 25 januari werd gepresenteerd. BNR ging hierover in gesprek met vier deskundigen op dit gebied waaronder Ank Verheyen Human Resource Adviseur van Perficio Adviseurs en kenner van Het Nieuwe Werken.

 • Docenten in de lead
  25 - 01 - 2017

  Docenten in de lead

   De Academie voor Algemeen- en Financieel Management (AAFM) van Avans Hogeschool heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de organisatie en is een andere koers gaan varen. Docenten zijn nu in de lead en mede-eigenaar van processen die spelen in de organisatie. Hierdoor is er een beweging op gang gekomen die gezorgd heeft voor een omslag binnen de organisatie. 

 • Cultuurlanceringsdag bij Unicorn
  16 - 01 - 2017

  Cultuurlanceringsdag bij Unicorn

  Samen met Perficio Adviseurs en How Company ontwikkelde Unicorn een nieuwe missie, visie en kernwaarden. Tijdens de cultuurlanceringsdag op maandag 16 januari 2017 werden deze gepresenteerd en gingen medewerkers hiermee aan de slag.

 • Vijf tips om succesvol ‘Nieuw te Werken’
  14 - 01 - 2017

  Vijf tips om succesvol ‘Nieuw te Werken’

  De opmars van Het Nieuwe Werken stagneert in Nederland, blijkt uit onderzoek. Ank Verheyen, adviseur op het gebied van Het Nieuwe Werken, geeft vijf tips om succesvol ‘nieuw te werken’.

 • World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces
  14 - 01 - 2017

  World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces

  Hoe zorg je voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering in een productiebedrijf en hoe worden medewerkers eigenaar van het proces en de invulling daarvan? Met de World Class Manufacturing training van Perficio Adviseurs wordt daar concreet invulling aan gegeven waarmee de organisatie klaar is voor de toekomst.

 • Teamontwikkeling zet medewerkers in hun kracht
  06 - 01 - 2017

  Teamontwikkeling zet medewerkers in hun kracht

  In veel sectoren is het werkveld de afgelopen jaren complexer geworden. De professionals in een team hebben elkaar meer dan ooit nodig om aan alle eisen te voldoen. Goede samenwerking is daarbij essentieel. Daarom zetten veel organisaties hierop in door medewerkers gericht te trainen. 

© 2020     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement