Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  BOV trofee 2017

BOV trofee 2017

Perficio Adviseurs, WISI en PIA zijn genomineerd voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee voor de bijzondere samenwerking waarin zij mens, techniek en proces samenbrengen. Op 11 mei werden de genomineerden door de jury bekend gemaakt tijdens de Pré-BOV in Etten Leur. De jury bestond uit Ferda van Benthem (Asselbergs & Klinkhamer Advocaten), Joost van Rooij (Witlox VCS) en Linda Hopmans (Randstad).

BOV

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het Thema van 2017 is Partners in Business. Op 11 mei 2017 werden de finalisten geselecteerd. De winnaar van de BOV-trofee wordt op vrijdag 1 september 2017, tijdens de netwerkborrel voorafgaand aan de start van Lekker Etten-Leur, bekend gemaakt.

SAMENWERKING PERFICIO ADVISEURS, WISI CONSULTANCY EN PRO INDUSTRIAL AUTOMATION (PIA)

Hoe kan ik de processen binnen mijn bedrijf slimmer inrichten waardoor ik optimaal gebruik maak van de capaciteit van de medewerkers en de technische mogelijkheden? Een vraag die vaak wordt gesteld en die ook steeds actueler wordt. Want nieuwe inzichten, methodieken en technologieën maken steeds meer mogelijk. Om antwoord te geven op deze vraag hebben PIA, WISI Consultancy en Perficio Adviseurs de handen ineen geslagen. Samen bieden zij een complete dienstverlening aan waarin de mens, de techniek en het proces samenkomen. Daarmee helpen ze ondernemingen om verbetertrajecten adequaat vorm te geven. Meer informatie over deze vernieuwende aanpak vindt u op onze website.© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement