Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Cultuurlanceringsdag bij Unicorn

Cultuurlanceringsdag bij Unicorn

Een eenduidige missie en visie zijn belangrijk voor een organisatie om daarmee de koers te bepalen. Het geeft aan waar de organisatie voor staat en wat zij wil bereiken. Samen met Perficio Adviseurs en How Company ontwikkelde Unicorn een nieuwe missie, visie en kernwaarden. Tijdens de cultuurlanceringsdag op maandag 16 januari 2017 werden deze gepresenteerd en gingen medewerkers hiermee aan de slag.

 

Betekenis geven aan kernwaarden

Op de cultuurlanceringsdag werden de uitgangspunten besproken van wat wel en niet werkt en op welke wijze veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Door het interactieve karakter van de dag gaven medewerkers zelf hun betekenis aan de kernwaarden. Daarnaast werden niet-werkende elementen uit de ‘oude’ cultuur afgesloten.

Commitment en positieve energie

De cultuurlanceringsdag werd door de medewerkers van Unicorn als zeer positief ervaren. Een moment om terug te blikken maar vooral ook vooruit te kijken. Door de organisatie bij dit proces te betrekken was er veel commitment en positieve energie om hiermee samen aan de slag te gaan.

Impressie van de dag in beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 © 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement