Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Doe mee met het Performance Managementgame

Doe mee met het Performance Managementgame

Recent heeft Perficio een serious game ontwikkeld met als doel om directies en management te laten ervaren wat Performance Management is en hoe je dit kunt laten werken in je eigen organisatie.

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in ...

  • Manieren om focus te creëren en vast te houden, op zaken die echt belangrijk zijn?
  • Manieren om met elkaar op een energieke wijze te sturen op de realisatie van je organisatiedoelstellingen?
  • Naar voren gericht sturen in plaats van brandjes te blussen?
  • Een PDCA-cirkel die werkt, op alle lagen in de organisatie, waarbij mensen actiegericht zijn en in beweging komen?
  • Het stuur vast te maken aan de wielen van jouw organisatie?

Wij hebben onze inzichten en ervaringen samengebracht in een serious game waarmee je via ervaringsleer kennis gaat maken met het concept Performance Management. De inzichten die je opdoet kun je in je eigen praktijk gaan toepassen.

Wij nodigen voor deze game managementteams uit van verschillende organisaties. Je speelt de game als MT tegelijk met de andere MT's waarbij je leert van elkaars inzichten en ideeën.

Deze editie van de game verbinden wij aan een bijzonder doel wat ons na aan het hart ligt. Met 6 collega's doen we dit jaar voor de 2e keer mee aan Colsensation. Dit is een uiterste succesvolle organisatie uit Roosendaal die jaarlijks in de strijd tegen kanker, meer dan 300.000 euro bijeenbrengt voor het KWF. Tijdens Colsensation 2016 rijden en lopen we met een Perficio team op 16 september zoveel mogelijk keren de Mont Ventoux op.

Voor deelname aan de game vragen we per MT een bijdrage van € 500,00 die voor 100% naar de stichting Colsensation gaat en bij KWF besteed zal worden aan onderzoek naar kanker en regionale initiatieven op dit gebied!

Neem contact op met Patrick 't Hart via patrick.t.hart@perficio.nl als je met je MT wilt gaan deelnemen.

De game zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 26 augustus en/of 2 september 2016 genoemde datum van patrick.t.hart@perficio.nl met na afloop een borrel.© 2017     PERFICIO ADVISEURS B.V.