Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio

Koen Oosterwaal neemt afscheid van Perficio

Vier jaar lang was Koen Oosterwaal adviseur bij Perficio. Afgelopen maand nam hij afscheid om zich volledig te kunnen focussen op zijn eigen organisatie DOEN Produkties. In zijn adviseursrol was Koen gedreven, creatief en een verbinder die kansen ziet en benut. In dit artikel een korte terugblik.

 

 

 

Energieke en creatieve verbinder

Koen Oosterwaal haalde, als ervaren managementadviseur, het beste in mensen naar boven. Hij inspireerde, motiveerde en legde verbindingen tussen mensen en tussen bedrijven. Als enthousiaste netwerker zorgde hij daarbij voor ontwikkeling en groei. Koen stond aan de wieg van diverse regionale samenwerkingsverbanden en initiatieven (waaronder de StartersCentra West-Brabant), in de profit én non-profit (het onderwijs). Hij signaleerde en activeerde onbenutte capaciteiten binnen organisaties en bedrijven. Na zijn opleiding in de communicatie en marketing, specialiseerde hij zich in bedrijfscultuur en veranderingsprocessen. Met zijn organisatorische talent, verbindingskracht, passie en creativiteit kreeg Koen veel voor elkaar en heeft hij vele projecten op zijn manier vormgegeven. 

De samenwerking is uniek

“De afgelopen vier jaar zijn voor mij heel waardevol geweest. De adviseurs van Perficio versterken elkaar en iedereen pakt daarin zijn eigen rol. Die samenwerking is uniek. Daarnaast is de organisatie continu in ontwikkeling waarbij kennisdeling een belangrijk aspect is. Met de nieuwe inzichten bijvoorbeeld van Laloux laten we organisaties op een andere wijze naar hun ontwikkeling kijken. Ik heb daar veel van geleerd onder ander ook door de samenwerkingen en trainingen van How Company. De komende periode ga ik mij meer richten op mijn eigen bedrijf DOEN Produkties, gericht op de organisatie van evenementenproducties voor het bedrijfsleven . Daarin kan ik al mijn organisatietalent en creativiteit kwijt. Maar natuurlijk blijf ik Perficio volgen en contact houden met de adviseurs.”

Natuurlijk hebben we het afscheid van Koen niet zomaar voorbij laten gaan. Tijdens de jaarlijkse barbecue ontving hij van de adviseurs een cadeau waarin hij al zijn energie kwijt kan in de vorm van een work-out sessie. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel veel succes!

 © 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement