Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra

Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN Bouw & Infra

 

 

 

 

 

 

Niet harder, maar slimmer werken

De bouw is in verandering. Opdrachtgevers vragen kortere doorlooptijden, minder verspilling en hogere kostenefficiëntie. Niet in de laatste plaats doordat ze te maken hebben met klanten die steeds mondiger worden en hogere verwachtingen hebben. Als zaken dan niet lopen zoals verwacht en we de planning niet gaan halen… wat we dan doen is vaak: harder werken. Meer doen van hetzelfde en een ander resultaat verwachten.

De ‘Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN’ biedt senior medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zich verder te professionaliseren. Deze Masterclass is gericht op het implementeren van LEAN-verbetertechnieken en daarbij vooral ook in de menselijke aspecten die een cruciale rol spelen in het wel of niet slagen van een verbeterproces. Hiermee wordt de positie van de organisatie versterkt en ook die van de klant, de opdrachtgever.

Interactief, inspirerend en pragmatisch

Deelnemers aan de ‘Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN’ vergroten hun kennis en vaardigheden om resultaatgericht te communiceren en verbeteringen effectief te realiseren. In plaats van harder, gaan zij slimmer werken.

De masterclass is interactief, inspirerend en pragmatisch. De dagelijkse praktijk van de organisatie waarvoor de deelnemers werken, vormt daarvoor dan ook de basis. Door ervaringen en best practices met elkaar te delen, worden zaken sneller duidelijk, worden inzichten verdiept en beklijft het geleerde beter. Deelnemers kunnen daardoor het geleerde direct in de praktijk brengen.

Voor wie?

Voor senior medewerkers en leidinggevenden in bouwen en wonen.
Vooropleiding: vanaf mbo niveau 3

Programma onderdelen

De ‘Masterclass bestaat uit drie dagdelen:

  • Verantwoordelijkheid & Communicatie
  • Leiderschap & Communicatie
  • Focus op succes

De groep bestaat uit 10 tot maximaal 14 deelnemers.

Trainers

Jeroen Ogier, zelfstandig trainer en coach, How Company
Erwin van Oss, zelfstandig organisatie- en managementadviseur, Perficio Adviseurs

Investering

Deelname aan de Masterclass vraagt een investering van € 750,= excl. btw per deelnemer. Naast de drie dagdelen waarop de masterclass plaatsvindt, wordt van de deelnemer verwacht dat hij/zij circa 2 uur besteedt aan huiswerk(opdrachten) en het geleerde direct in praktijk brengt.

Datum en tijdstip

Exacte data worden binnenkort bekend gemaakt.
12.30 tot 17.00 uur

Locatie

Summa Bouw en Infra
De Run 4250
5503 LL Veldhoven

Aanmelden

Neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op met adviseur Erwin van Oss.

Download flyer Masterclass Persoonlijke Effectiviteit & LEAN© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement