Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking

Nominatie BOV Trofee is een erkenning voor unieke samenwerking

Op vrijdag 1 september werd de BOV Trofee uitgereikt voorafgaand aan de start van Lekker Etten Leur. Dit jaar was het thema Partners in Business. Perficio Adviseurs, WISI Consultancy en PIA Automation waren één van de genomineerden naast Recht Wel Juristen & Mediators en Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden B.V. De laatste kwam als winnaar uit de bus.

 

 

 

 

  

Erkenning

“Deze nominatie was al een hele mooie erkenning en waardering voor onze unieke samenwerking”, zo stelt Erwin van Oss, adviseur bij Perficio. “Daar gaan we de komend jaren verder invulling aan geven. We zien een grote behoefte bij bedrijven aan een geïntegreerde aanpak waarin mens en techniek samenkomen. Wij fungeren als vliegwiel. Door alle processen op elkaar af te stemmen ontstaat een soepel lopend bedrijf waarbij het einddoel, de klant, centraal staat. Zo efficiënt mogelijk tegen zo min mogelijk kosten. Dit is de toekomst.”

Lees meer over deze unieke samenwerking op onze website of in het artikel in de Bode.© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement