Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Op 17 november vieren we het ondernemerschap

Op 17 november vieren we het ondernemerschap

Op vrijdag 17 november is het de Dag van de ondernemer. Een dag waarop MKB-Nederland stilstaat bij het belang van ondernemers voor Nederland. Maar ook een dag waarop we ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen en samen het ondernemerschap vieren.

 

Felicitatie aan alle ondernemers

Deze dag kan Perficio Adviseurs niet voorbij laten gaan zonder een felicitatie aan alle ondernemers en in het bijzonder aan de ondernemers waarmee we de afgelopen jaren hebben samengewerkt om richting te geven aan de organisatie.

Waardering

We hebben bewondering voor de wijze waarop ondernemers kansen zien en benutten, ook in mindere tijden. Die risico’s durven nemen en lef hebben om de juiste stappen te zetten om te kunnen groeien. Die de organisatie meekrijgen om samen te gaan voor dat ene doel, die missie. Chapeau aan al die ondernemers die daarmee waarde hebben gecreëerd voor het bedrijf en daarmee een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de economische groei in Nederland.

 

Dit is de Kracht van Ondernemers from VNO-NCW en MKB-Nederland on Vimeo.© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement