Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee

Perficio, WISI en PIA staan op 1 september op het podium bij uitreiking BOV trofee

Elk jaar weet JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur) een uitdagend thema te verzinnen voor bedrijven die vinden dat ze in aanmerking komen voor de titel Beste Ondernemers Visie met hieraan verbonden de BOV trofee. Dit jaar is het thema Partners in Business. Op vrijdag 1 september wordt, voorafgaand aan het culinaire evenement Lekker Etten-Leur, de winnaar van de BOV trofee bekendgemaakt.

 

Perficio, WISI en PIA halen het beste uit mens en techniek

De combinatie Perficio, WISI en PIA is één van de drie genomineerden. Deze combinatie gaat ervoor zorgen dat problemen bij bedrijven worden opgelost. Dat garanderen ze zelfs. Met hun diverse expertises zoeken zij knelpunten op, maken een plan en voeren dat vervolgens uit. 

 “Mensen zijn geneigd om naar één probleem binnen hun bedrijf te kijken. Maar alles grijpt in elkaar. Wij fungeren als vliegwiel. Door alle processen op elkaar af te stemmen ontstaat een soepel lopend bedrijf waarbij het einddoel, de klant, centraal staat. Zo efficiënt mogelijk tegen zo min mogelijk kosten. Dit is de toekomst.” Lees meer over deze unieke samenwerking op onze website.

In de Bode van 12 augustus geven de initiatiefnemers een toelichting.

Lees het artikel in de Bode

 © 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement