Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie

Veel interesse voor workshops Perficio tijdens CvI Conferentie

Het Consortium voor Innovatie vierde op 5 en 6 april het 25 jarige jubileum tijdens dé CvI Conferentie in de Efteling. Het programma was divers met world-café bijeenkomsten, thema-sessies, workshops, MBOtalks en A3 sessies. De adviseurs van Perficio verzorgden op dit congres drie workshops waar veel interesse voor was.

 

Workshopprogramma Perficio Adviseurs

Workshop 1: De vijf factoren die een onderwijsteam succesvol maken
Marleen Michielsen en Joop van Waas (Perficio)

Workshop 2: Verandering en innovatie van de onderwijslogistiek van Da Vinci College
Hubrecht de Pree (Perficio) en Peter Verdaasdonk (Advitrae)

Workshop 3: Da Vinci – Workshop Carrousel Professionele Dialoog
Patrick ‘t Hart (Perficio) en Karin Kooijman (Da Vinci College)

  

Volle zaal met volop interactie

Alle workshops werden drukbezocht waaronder de workshops waarin de vijf factoren werden toegelicht die een onderwijsteam succesvol maken. Met 38 deelnemers was de zaal meer dan vol. Hoe creëer je draagvlak in een team, kun je obstakels overwinnen met elkaar, samen verbeteracties opzetten en een duurzame samenwerking inbedden in de organisatie? Deze thema’s kwamen onder andere aan de orde waarbij er volop interactie was.

Workshop professonele dialoog in een onderwijsteam geeft nieuwe inzichten

In de workshop over de professionele dialoog ontstond onder leiding van Patrick en Karin een levendige en zeer open discussie aan de hand van 7 stellingen over de elementen die een professionele dialoog in een (onderwijs-) team mogelijk maken. De deelnemers gingen met elkaar in gesprek over het doorleven van missie, visie en kernwaarden en de omstandigheden die nodig zijn in een team om elkaar open en eerlijk feedback te geven. Daarnaast werd in dit kader aandacht besteed aan de rol van het teamjaarplan en de wijze waarop je hier met elkaar op stuurt. Met veel waardering voor de workshop en verschillende mooie inzichten werd de sessie afgesloten.

Contact

Deelnemers die na afloop vragen hebben of hier meer over willen weten, kunnen contact opnemen met Joop van Waas, Hubrecht de Pree, Patrick 't Hart of Erwin van Oss.

Over de CvI Conferentie

De CvI Conferentie is de plek om kennis uit te wisselen, ideeën te presenteren of presentaties te volgen en te netwerken met 1000+ collega's uit de MBO sector. Meer informatie.© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement