Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter
Perficio  »  Nieuws  »  World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces

World Class Manufacturing training maakt medewerker eigenaar van het proces

Hoe zorg je voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering in een productiebedrijf en hoe worden medewerkers eigenaar van het proces en de invulling daarvan? Met de World Class Manufacturing training van Perficio Adviseurs wordt daar concreet invulling aan gegeven waarmee de organisatie klaar is voor de toekomst.

Driedaagse praktijkgerichte training op maat

De World Class Manufacturing training is een driedaagse training voor het productiemanagement van directie tot teamleiders en managers van ondersteunende afdelingen zoals technische dienst en kwaliteit. Bij aanvang wordt gekeken naar de productiekarakteristieken en het ervaringsniveau van de deelnemers. Zo kunnen er bijvoorbeeld meer TPM- dan Lean-technieken in de training opgenomen waardoor als dat beter aansluit bij de organisatie.

Tools en vaardigheden

Deelnemers krijgen tijdens de training onder andere inzicht in verbetertechnieken, werkplekorganisatie en eigenaarschap van productieprocessen. Niet alleen inhoudelijke aspecten worden belicht maar er wordt ook gekeken naar de attitude en het gedrag van de deelnemers zelf en anderen waarmee zij in hun bedrijf te maken hebben. Ze gaan aan de slag met opdrachten in hun eigen werkomgeving zodat ze de geleerde kennis en vaardigheden direct in de praktijk kunnen toepassen.

Professionalisering van bedrijfsprocessen

Door de deelnemers meer inzicht te geven in het proces en tools aan te reiken zijn zij in staat om het productieproces te optimaliseren en daar meer rendement uit te halen. Na de training zijn deelnemers in staat:

  • Het World Class Manufacturing gedachtegoed te vertalen naar hun eigen productieomgeving.
  • Zijn zij op de hoogte van de tools en technieken die in de organisatie kunnen worden toegepast.
  • Nemen zij de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag en leveren zij een actieve bijdrage aan de teamontwikkeling en weten zij wat er nodig is om het gedrag van anderen positief te beïnvloeden..
  • Onderkennen zij het belang van het delen van kennis om zichzelf en anderen daarmee verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ervaringen

Unicorn is één van de bedrijven waar Perficio Adviseurs deze training met succes heeft verzorgd. Bekijk de case en de resultaten.

Contact

Wil je meer weten over de inhoud van deze training? Neem dan contact op met Erwin van Oss of Hubrecht de Pree.Unicorn World Class Manufacturing training
© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement