René Mol

De waardering van opdrachtgevers is goud waard

De relaties die wij de afgelopen jaren met klanten hebben opgebouwd waren waardevol en verrijkend, want je leert bij elk vraagstuk van elkaar. Dit is voor mij een belangrijke inspiratiebron en neem ik mee in toekomstige uitdagingen.

Terugblik

“Samen met Joop ben ik in 2007 voortvarend van start gegaan met Perficio. Het inspirerende netwerk, de uitdagende opdrachten bij mooie organisaties, daar heb ik enorm veel voldoening uit gehaald. We hebben onszelf continue uitgedaagd om net een stapje meer te doen of voor een andere invalshoek te kiezen. En dat werkte, we hebben genoten van de hoge waardering die wij terugkregen van onze klanten. En nog steeds hebben we hele goede relaties met hen.”

Heden

“Als lid van het managementteam ben ik nu ook actief voor Tanis Confectionery. Dit bedrijf groeit hard en het is heel uitdagend en erg leuk om mijn volledige focus op één bedrijf te hebben. En daarnaast heb ik mijn commissariaten bij de Rabobank en SDW Zorg en blijf ik mij inzetten voor de ontwikkeling van de regio West-Brabant West, waar ik woon. En dan blijft er zelfs nog wat tijd over voor passende opdrachten die op mijn pad komen.”

Toekomst

“Bemiddeling, moderatie en procesbegeleiding bij toekomstige/strategische vraagstukken sluiten goed aan bij mijn capaciteiten en ervaring. Ook het maken van een jaarplan (OGSM) doe ik al vele jaren bij verschillende klanten en dat blijf ik ook graag doen. Dus aarzel zeker niet, maar bel me als je denkt dat ik je kan helpen.”

Neem contact op

Heb je een brandende vraag, wil je even sparren of weten wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je.