Managementadvies: Richting – Route – Resultaat
linkedin twitter

Samenwerken met Perficio Adviseurs?

We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe adviseurs en freelancers die met ons mee willen bouwen aan het succes van Perficio Adviseurs.

Perficio  »  Werken voor Perficio Adviseurs

Werken voor Perficio Adviseurs

Adviseurs

Perficio Adviseurs is een netwerkbureau dat bestaat uit diverse zelfstandige adviseurs. Zij werken intensief samen aan complexe projecten bij verschillende profit- en non-profitorganisaties in Brabant en Zeeland. Wij zijn geïnteresseerd in nieuwe adviseurs die zich herkennen in het volgende profiel: U bent actief op onze markten (zorg, onderwijs, zorg, ondernemingen) en op één of meerdere van onze expertisegebieden (strategievorming & implementatie, cultuur & organisatieontwikkeling of proces & resultaatverbetering). Daarnaast bent u tenminste een half jaar zelfstandig ondernemer. Tot slot wilt uw kennis en netwerk delen met Perficio en zo meebouwen aan ons succes. Past u in dit profiel? Dan komen we graag met u in gesprek. U kunt contact opnemen met René Mol of Joop van Waas.

Freelancers

Bij grote en complexe projecten doet Perficio Adviseurs regelmatig een beroep op zijn uitgebreide netwerk van freelancers. Zij hebben specifieke kennis en competenties die een verdieping zijn van of aanvullend zijn op onze expertisegebieden (bijvoorbeeld communicatie bij een veranderingstraject). Kunt u op projectbasis iets voor ons betekenen? Neem dan contact op met René Mol of Joop van Waas voor een kennismakingsgesprek.

© 2019     PERFICIO ADVISEURS B.V.     |    Privacy Statement